CU CE NE OCUPĂM?

Societatea „360 Foto Tour” este o societate cu capital 100% românesc. Conform codului Caen 7420 domeniul de activitate al firmei este prestarea de servicii în domeniul fotografiei. Aceasta clasă include urmatoarele activități: producții fotografice comerciale pentru consumatori, fotografii pentru scopuri comerciale, edituri, modă, agenții imobiliare, prelucrare filme: developare, imprimare si mărire de pe negativele clientului, fotografia de produs, tururi virtuale, fotografiere 360 etc.

Astfel se creeaza o piata noua a imaginii de produs dedicata mediului online. Conform unor studii se specifica faptul ca oamenii retin mult mai bine informatia daca este insotita de un element viziual. Daca mesajul este publicat alaturi de o poza sau informatia este atasata pozei, utlizatorul isi va aminti 65% din mesaj si trei zile mai tarziu.

Consideram ca aceasta nisa a fotografiei va lua amploare in urmatorii ani, iar capacitatea de adaptare la cerintele cele mai avansate ale marketingului online si experienta dobandita pe parcursul anilor anteriori ne ofera un avantaj fata de celelalte studiouri de fotografie de produs.

Succesul in vanzari este atins de fiecare data prin traditionala mentinere a relatiilor cu clientii.

Intalnirile fata in fata au fost mereu profitabile, insa daca luam in considerare modul in care evolueaza tehnologia in zilele noastre, riscam sa ramanem invechiti. Pentru a avea o activitate de vanzari profitabila, trebuie sa fim eficienti cu timpul nostru si cu modul in care ne construim strategia. Astfel, dezvoltand propria platforma online, va deveni foarte usor pentru noi sa mentinem legatura cu clientii nostri

Comertul online din Romania a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa in ciuda faptului ca Romania se numara printre tarile cu cea mai mica pondere a persoanelor care fac cumparaturi online. Se estimeaza ca pana in 2020, in Romania se va dubla valoarea totala a comertului online conform statisticilor. Bazandu-ne pe acestea preconizam ca un numar tot mai mare de companii vor cauta sa isi comercializeze sau sa isi prezinte produsele si servicile in mediul online.

MISIUNEA NOASTRĂ

Compania noastra isi propune sa contribuie la promovarea produselor si serviciilor partenerilor nostri asigurand pentru acestia oportunitatea cresterii vanzarilor online, scaderea ratei de retur si o satisfactie crescuta a clientilor la final..